Project Description

Grilovaný steak s maslom a zeleným korením

INGREDIENCIE (4 porcie)

1 balenie McCain Fri’Style

4×175 g hovädzie steaky

1 lyžica repkového oleja

60 g masla

3 lyžice marinovaného zeleného korenia

soľ

citrón

hlávkový šalát

čerstvý špenát

zelená fazuľka

POSTUP

1. Hranolčeky McCain Fri’Style pripravíme v rúre podľa návodu na prípravu uvedenom na obale.

2. Počas pečenia hranolčekov pripravíme maslo s korením. K maslu pridáme soľ a zľahka podrvené zrnká korenia, pomiešame, vytvarujeme rolku, zabalíme do potravinovej fólie a odložíme do chladničky.

3. Steak jemne posolíme a opečieme na grile alebo grilovacej panvici na silnom ohni 3-4 minúty z každej strany.

4. Na každý steak položíme hrubý plátok ochuteného masla a podávame s hranolčekmi Fri’Style.